Om oss

Vill du ha ett bättre inomhusklimat och samtidigt sänka dina energikostnader?

Vi erbjuder fullständiga isoleringstjänster i hela sverige med framtidens och marknadens bästa isolering! Det finns inget annat material på marknaden som isolerar bättre. Därför kan man minska vägg/taktjocklek och därmed spara både utrymme och pengar på konstruktionen. Vi har isolerat flera olika applikationer, det är bara fantasin som sätter gränser.

Har ni speciella önskemål? Utmana oss, vi kundanpassar alla våra jobb!

Perfekt att använda när man vill inreda en vind där man har begränsat utrymme. Vi klarar oss oftast med utrymmet som redan finns i takstolar/åsarna. Vi har även speciella produkter för att spraya isolering på utsidan av fasaden, mark och tak. Sprayisolering med Polyuretan består av återvunnet material, med isolvärde på endast 0,019!

 

Vill ni stänga ut kylan, eller stänga in värmen undan kylan? För att kunna applicera denna isolering krävs erfarenhet av byggkonstruktioner nya och begagnade. Och den kunskapen och erfarenhet besitter vi genom mångårig erfarenhet av svensk och jämtländsk byggteknik.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER