Hantverkarmärkning

Om man nämner hantverkare och rot i samma mening tänker nog uteslutande alla på en viss skattereduktion för privatpersoner, men jag tänker att det finns en rotmärkning som jag vill att de hantverkare jag anlitar ska ha. Jag vill till och med kalla det en Rothmärkning.

För att erhålla märkningen måste följande checklista bockas av:

R = Råd. Min uppfattning är att om jag ställer samma fråga till fem hantverkare får jag fem svar dvs att alla ger en olika råd. För att jag ska kunna ta ställning till vem som ger mig det bästa rådet måste jag förstå vad som menas och då vill jag ha en tydlig förklaring på hur och varför. Petter använder gärna papper och penna när han förklarar och känslan är att all tid i världen finns för frågor, funderingar och utläggningar.

O = Ordning. Jag vill kunna känna mig trygg och lugn från början till slut av ett hantverkarjobb. Då underlättar det att det är ordning och reda på avtal, fakturor, överenskommelser och annat. Z-Spray är noga med att det inte ska finnas utrymmen för missförstånd på vägen genom att alltid ha ordning på de olika dokument som behövs.

T = Tillit. Mina egna kunskaper inom områden som bygg, isolering och ventilation är mycket begränsade. Då kan det ibland ligga nära till hands att oroa sig för att bli lurad genom att exempelvis hantverkaren genomför dyrare eller mer omfattande lösningar jämfört med vad som skulle behövas. Z-Spray lägger fram förslag på åtgärder, men förklarar alltid skillnaden på olika åtgärder och låter mig som kund få avgöra vad som passar mig bäst.

H = Humor. Det nya taket på vårt hus blev nog inte bättre för att vi hade roligt när vi pratade över en kopp kaffe, men det är aldrig en nackdel att ha trevligt också!

Om du som läser det här är i behov av en Rothmärkt firma som avslutar sina uppdrag med perfekta resultat kan jag varmt rekommendera Z-Spray!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER